21/12-2010

Det är min dag det! 24 år idag! Gud va tiden går! Nu ska ställa mig och baka till kvällens besök! Lägger nog in en bild på tårtan lite senare!

Kalas

I lördags hade jag kalas tillsammans med min syster. Jag fyller år imorgon och hon på onsdag, så vi har alltid firat ihop. Det blev lyckat. Vi bjöd på planka med potatisgratäng och efterrätt på det.

Jag fick en tavla av mina syskon. Av mamma och pappa fick jag presentkort så jag kan gå och klippa mig, en dalahäst och blommor. Har inte klippt mig sen i juni så det behövs verkligen. Och av Johan fick jag en hushållsassistent och en chipsskål. :)

Imorgon kommer Johanna, Simon, Tyra, Sanna och Jocke hit på lite fika.
Mattias på jobbet va så snäll att han stannar till kl 15 så jag kan va lite ledig på min dag. Så jag slutar redan kl 13. Ska bli gött.
Nu är det dags för jobb snart. Kommer bli mycket folk idag.


Tavlan

Hästen

Blommorna och fina ramar som jag har köpt

Farmors gamla byrå som jag har målat om

En sån här fick jag av mitt


Jag skulle vilja ha den här i vardagsrummet, men johan tycker inte det är så fint. Jag kanske får tjata lite! :)

Tidig dag

Idag vaknade jag av att telefonen ringde halv åtta, det va min chef som ringde. Hon undrade om jag ville jobba förmiddag istället för eftermiddag. Jag nappade ju givetvis direkt och hoppade upp ur sängen och nästintill sprang till jobbet. Jag var där 20 min senare. Precis lagom till att vi öppnade affären! Det va bra gjort av mig! :)

Jag ja slutade kl 15 idag, stället för kl 21. Helt underbart faktiskt. Så jag har både bakat och lagat lyxmat.
Nu ska jag och Johan äta lite av rulltårtan som jag barade idag.


Håller även en extra tumme ikväll för en nära vän! :)