Advent

Det går ganska så lång tid mellan gångerna jag bloggar nu. Hela förra veckan hade jag fullt upp, Johan va i Linköping på kurs och jag jobbade sent två kvällar och va hos polisen på grannsamverkan en kväll, så jag har knappt varit hemma.
I helgen har jag vart ledig, jobbar nu till helgen istället, världigt skönt att vara ledig första advent. har nog aldrig vart det, vad jag kan minnas iallafall.
Så vi har hunnit att pyssla, städa, handla. Helgen har gåt fort med andra ord. :)


Våra fönster ska vi måla om, är verkligen jättefula, men det är för kallt just nu!


Jag håller på att sy mina första gardiner, går ganska så bra, men funderar på att be mamma sy klart dom så det blir bra! :)


Svärfar är även här och målar om alla våra dörrar! :)

Härlig dag!

Idag vaknade jag vid tio, utan att ställa kl. Det var väldigt skönt. Gjorde mig i ordning för en tripp på stan. Läste Zandras blogg precis innan och ssåg att hon och Anne skulle fram, så jag ringde och frågade om jag kunde hänga på. Så jag mötte upp dom på Stadium. Sen gick vi i två affärer sen åkte vi till hemkompaniet. Efter det så tog vi en lång lunch på Donken. Sen va vi givetvis tvungna att åka till Z och kolla dom små kattungarna! Ur söta! :) Hade en riktigt mysig dag med riktigt härliga vänner! :) Tack för idag.


Min super snygga hjärtljusstake.


Amaryllis

Mateus

Jag vet vad jag vill önska mig i present nu, tallrikar, assietter och fat från märket Mateus!
Dom är sådär jätte snygga och svin dyra, men önskar man sig två om året så går det kanske bra! :)


Assietterna


Faten


Tallrik

Helt underbara enligt mig!