Fullt ös

Igår hade jag och Johan en dag då alla var här! :)
Först kom Johans bror och fixade lite med våran el som är lite konstig. Med sig hade han Becca och Ottilia. Ottolia och jag busade runt i huset i nästan 1 ½ timma, va helt slut efter det. :) Men väldigt roligt att busa. Sen kom mamma och pappa förbi med lite kuddar som mamma har sytt.
Johanna, Simon och Tyra kom precis efter mor och far. Vi satt och bara och pratade, fick såklart busa lite med Tyra. Världens sötaste och också väldigt väldigt rastlös igår tror jag för hon ville inte sitta still! :) Lillan har vart sjuk länge, men hon va sketglad ändå!
Sen kl 17.30 kom Sanna och Jocke hit, jag och Sanna träffas ju nästintill aldrig så nästan tre timmar gick lite för fort. men jag och Johan va tvungen att käka.
Kollade på Beck innan sängen kallade.
(Ska väl tillägga att jag och johan fikade varje gång)
Mycket fika alltså! :)

Nu blir det jobb 14-21!


Fina Becca

Sötnosen

Smilar upp sig för kameran

Bästa familjen

Jocke och Sanna

Lugn lördag

Idag har vi haft en riktig slappar dag. En dag med inga måsten och det älskar jag! :)

Igår va Synne, Tobbe, Erik, Danne, Martin och Hanna här på kvällen och kolla på idol och drack lite öl och drinkar. Blev en väldigt lång kväll så har vart ganska trött idag.

Vi har även gjort klart klädhängarna och det blev verkligen jätte bra.
Nu sitter jag och väntar på Johans specialare Baconlindad kyckling med ris och kollar på Just My Luck. Sen blir det Så Mycket Bättre på fyran och marängsviss! :)


Vi ska ha en fjärde plankaHar fått upp ljusrampen saknas bara en byrå under


Trappräcket