Minikläder

Jag kan knappt bärga mig innan jag får börja köpa lite kläder till min skrutt. Jag har redan börjat titta ut lite saker jag vill ha. Jag vet att man får en hel del av föräldrar syskon vänner mm. men visst vill man köpa kläder som man själv tycker om?
Vi vet inte fall det gömmer sig en tjej eller kille därinne så man får köpa neutrala kläder till en början.
Vi kommer komma ganska billigt undan med dom stora köpen, vi får tex en barnsäng av Johans bror, vi köper en vagn på blocket (mycket mycket billigare än att köpa en ny). Därför kan ja få unna mig att köpa lite kläder! :)

Saker som jag ska beställa när nästa lön kommer! :)


PyjamasTvå ribbade bodysEtt litet set


Små söta skor(Alla bilder kommer från Zara.com)

En vanlig onsdag

Efter en riktigt spännande dag igår så somnade både jag och Johan ganska fort. Jag vaknade riktigt utvilad och nu känner jag vi ganska så pigg. Ska snart hoppa in i duschen och äta lite lunch. Sen blir det jobb för min del. Min mamma och pappa kom förbi precis med en ny cykel till mig! :) Eller ny och ny, mammas gamla. Men det är ny för mig.

Imorgon ska vi kanske åka till skövde, vi har hittat en vagn som vi vill ha och vi kände att det va ingen idé att vänta när det va ett kanonpris! Det blir en brio sing svart!

Godaste frukosten man kan äta

Våran lilla älskling

Idag har jag och Johan vart på det häftigaste jag någonsin vart med om. Vi har vart och titta på våran lilla bebis! :)

Den är beräknad att komma i mitten av oktober, den 17:de närmare bestämt.
Det känns helt overkligt att det ligger en liten männsika i min mage och har det gott. Den va väldigt lik pappa sa både pappa och barnmorskan. :) Haha. Så det kanske ligger en lite mini Johan i magen!
Jag har velat skriva det här på bloggen ett bra tag, men vi bestämde att vi skulle vänta tills vi hade gjort ultarljud. Det är delvis därför jag inte har bloggat för jag har varit väldigt dålig och att just nu handlar ju livet inte om så mycket mer än våran bebis!


Älskade unge


Köpte våran första body idag