Två nätter..

Bloggandet har legat lite på is pga att i tisdags morse fick vi åka in till akuten för jag fick så ont i magen! Dom konstaterade att jag hade en infektion i livmodern och va tvungen att åka till KSS för att jag skulle få antibiotika i blodet! Jag blev inlagd med dropp och hoppades på att jag skulle få åka hem dagen efter men jag fick vara kvar! Så vi kom hem igår eftermiddag så det blev 2 och en halv dag på sjukhus! Nu
Mår jag bra och tycker det är väldigt skönt att kunna gå ut och gå! Jag fick inte ens ta hand om lille Elvin på sjukhuset eller gå utanför mitt rum, så det va tur att Johan fick stanna kvar! Hade aldrig klarat mig utan honom dom dagarna.

Idag ska vi ha fredagsmys med idol och god mat! :) ha en bra fredag!

Min lille parvel!

Lördag

Det blir mycket bloggande om lillkillen, vilket ni kanske förstår?! Det händer inte så mycket mer än att vi tar hand om honom, njuter av att vara en familj, äter och vilar! Men Gud va vi älskar det! :)

Vill bara visa hur fin Elvin är idag!
Fin body och häftiga byxor. :)

Nybadad kille!

Idag har jag och min lilla familj haft en riktigt mysdag!
Kl nio va vi på sjukhuset och vägde Elvin och han hade gått ner lite i vikt så vi va tvungna att ge honom lite tillägg. Så på måndag hoppas vi att han har gått upp igen!

Sen åkte vi hem och har vilat precis hela dagen, hur skönt som helst! Sen badade vi Elvin och det va inte så populärt så fort han kom upp blev han nöjd igen! :) nu ligger han i sin säng och vi ska snart göra honom sällskap, innan vi måste väcka honom och ge honom mat igen!
Men först måste jag veta vem som åker ut idol! :)


Nybadad kille i en lite förstor pyjamas!