Lunchdejt

Har jag berättat att Johan har bytt jobb? Förut jobbade han på Saab i Trollhättan och pendlade med buss varje dag! Eftersom att vi väntar tillökning bestämde han sig att söka nytt när det dök upp ett passande jobb här i Lidköping! Han fick det och nu jobbar han på Lidan Marin. Det ligger fem min med cykel från oss, så nu är det jättelyxigt för honom att bara kunna cykla hem när han har slutat istället för att åka buss i en timma sedan cykla i 10 min för att vara hemma!
Nu till ämnet! :) Han cyklade iaf hem till mig på lunchen, så vi hade en mysig lunchdejt med tända ljus och god mat! I hela 40 minuter va han hemma och det va lyxigt! Han kommer göra så fler gånger och speciellt bär bebis är här. Och jag älskar det! :)Vi två

Fint i hemmet.

Jag gillar att ha levande blommor i hemmet. Jag tycker att det blir mer trivsamt på nåt konstigt vänster! :)
Igår som sagt fick jag ett ryck och köpte hem sex st nya blommor, alla av samma sort tyvärr men det va dom enda som föll mig i smaken.
Nu ska ni få se hur fint det blev enligt mig själv och Johan (han vågade kanske inte säga annat) :)
Ny kruka

"Bara" nya gardiner och lampor som fattas

Fina snören med hjärtan från ELINS

De nya gardinerna, ska självklart strykas.

Lampan som jag köpte igår. Sjukt nöjdSamma i köket


Han är hemma!

Äntligen han Johan kommit hem! Gud va jag har saknat honom, vi har haft en riktigt myskväll med idol och fotboll! :)

Idag va jag och mamma på stan en sväng och fick med mig många påsar hem! Två lampor, sex blommor, två krukor, gardintyg och gardinstänger! Så jag fick verkligen fullt upp när jag kom hem! Planterade blommor, hängde upp gardiner och ändrade om i våra fönster! Slänger in två (dåliga) bilder på lite av det nya! Ska ta kort med riktiga kameran imorgon så ni får se hur fint det blev!