Altanen

Äntligen har vi köpt ett utemöbelset! Det ska egentligen stå på på marken, men först måste vi gräva och lägga sten så det får stå på altanen så länge! Vi är supernöjda och det står bra inne på altanen med! :)

 

Onsdagshäng

Idag har jag och Elvin varit hos finaste Carin och träffat alla mammor och barn! Alla var nog lite sugna på att träffas för på tisdag (dagen som vi brukar träffas på) då är det ju 1 maj och röd dag så då vi nog alla vara hemma med papporna som är lediga. :)
Efter det gick jag ut till min mamma och pappa i filsbäck, tog en timma så Elvin fick sova en liten stund vilket var väldigt skönt! Dit kom även min mormor och hennes sambo! Kul att träffa dom, inte så ofta man gör det tyvärr!

Nu ska jag och Johan kolla klart på en fotbollsmatch sen ska jag sova(förhoppningsvis)! 😃

"Gammlamormor" & Elvin

Sysslingar

Inatt sov Elvin inte många timmar och inte jag heller då givetvis, så min pappa gick ut och gick i två timmar med honom på förmiddagen så jag kunde få sova lite. Tack för det. Sen skrev min kusin Sofia och frågade om hon kunde komma och fika, det var väl ungefär det jag orkade med idag kände jag så det gick bra. Med sig hade hon sin bror dotter Line som bara är sex dagar äldre än Elvin! Det är inte så ofta som sysslingarna träffas så det var roligt att se hur stor Line hade blivit samtidigt som det var roligt att träffa Fia! :)