Ett annat hjärta

Vår älskade vän har fått ett nytt hjärta!! Det är givetvis en konstig känsla, samtidigt som vi är hur glada som helst är det ändå några andra vänner/familj som har mist någon kär!
Men va tacksam man är att det finns folk som donerar, för det räddar ju faktiskt liv! Som med vår vän som har blivit väldigt bra nu på bara någon vecka. Han ringde Johan i lördags och var hur glad som helst! Nu ska vi åka till honom snart igen för han är såpass bra att han har fått lämna intensiven!
Förhoppningsvis kan han få komma till Skövde eller Lidköping innan han kommer hem på riktigt och då kan vi hälsa på varje dag om det skulle vara så! :)
Vi är så glada och hopas på att han kommer hem snart!Kommentarer
Postat av: Jessica

Då förstår jag att ni är glada. Gud vad skönt att det är bättre med honom! Tur att det finns dom som donerar sina organ, för det räddar ju verkligen liv som du skriver. Hoppas att han repar sig fort nu och får komma hem snart!Hoppas att ni har en bra onsdag. Här är vi bara hemma och gör typ inget. Så himla tråkigt väder ute och Wilmer har fortfarande hosta så det är nog en förkylning han har åkt på. =/Kram

2012-04-11 @ 15:37:52
URL: http://jessicajessie.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh va härligt att höra! Har för mej att om man är donator så räddar man 8 personer, värt att tänka på! ;)

2012-04-11 @ 20:11:23
URL: http://malijamaloo.soclog.se
Postat av: Sandra

Härligt att det går så bra för vännen.

Lite tudelade känslor som sagt, men går livet på donatorn ändå inte att rädda så varför inte kunna hjälpa till och rädda någon annan?!

Att vara donator för mig är givet !!Kram

2012-04-12 @ 09:19:57
URL: http://mittnuochjag.blogspot.com
Postat av: zandra

<3

2012-04-12 @ 20:31:59
URL: http://justarrived.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: