Glasskål

Igår var lilla familjen på stan en sväng på förmiddagen. Johan behövde fixa pass och jag uträttade lite småärenden. Jag såg att Hemtex hade lite rea så jag passade på att kika in där och hittade en liten fin skål som fil följa med hem. Samtidigt som jag samtidigt som jag betalde sa kassörskan ett mycket lägre pris än vad som stod på lappen, men jag sa inget. Jag tänkte att jag kollar på kvittot när jag har gått ut och när jag går ut ser jag att det är 30% på alla reavaror! Det kanske var tur att jag inte såg det innan för då hade det nog följt med ännu mer saker hem. :)

En underbar kväll

Igårkväll ringde jag till min älskade vän Elin, som var hemma och hälsade på, och frågade om vi inte skulle gå ut och ta ett glas och bara prata. Vi har inte träffats ordentligt på över ett år så nu var det på tiden att vi sågs! :) Oj vad jag hade det roligt! Vi pratade gamla minnen och skrattade åt allt som vi har varit med om! :) Älskade vän nu ska vi aldrig mer låta det gå så lång tid emellan gångerna vi ses! <3

Namnsdagskalas

Igår bjöd vi hit våra vänner på lite mat! Plus att vi firade min och Johannas namnsdag! :) Johanna är idag och Sara var i torsdags. Jag bakade en fjärilstårta som blev superlyckad! Den får jag ta och göra om snart! :)