Allting klart

Åh vad skönt det är när allt som man skulle ha gjort idag är klart. Städa, tvätta golvet, styrka, tvätta fönster och handla! Johan och jag har varit ett riktigt bra team under eftermiddagen och vi behöver inte alls tänka på att göra något imorgon. Det är skönt tycker jag! :)
Imorgon är det bara bakning som står på schemat men det är i bara roligt.
Vi ska nämligen ha lite försenat dopkalas för mina syskon som var i fjällen när Elvin döptes och sen firar vi Johan lite samtidigt.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, är det att man har fått barn eller är det åldern som gör att man går och lägger sig så tidigt?! :)

Mammas ögonsten

Fint fat som jag köpte på lila Ella idag för halva priset! :)

 

Tråkig kväll

Här hemma har vi en riktigt skrikig kille. Vet inte om det är magen eller bara att han är trött.

Typiskt att Johan ska ha lite killkompisar här och se på fotboll, som tur är har vi ju en våning till som jag kan och Elvin kan sitta och mysa på!

Det är ju final av "Sveriges Mästerkock" och det måste jag ju givetvis kolla på, jag hejar nog faktiskt på Josefine trots att alla tycker hon är dryg. Jag gillar inte att Sigrids mat alltid ser så konstig ut, det ser liksom inte gott ut! Jaja det spelar inte så stor roll vem som vinner, bara det blir en rättvis final tycker jag! :)

 

Idag var jag på stan med mor och far en sväng och hittade åtta glas/skålar, precis vad jag har letat efter!

Plus ett litet fat som var väldigt fint enligt mig. :)

 

 

Johans födelsedagspresent från mig! Han har varit supersnäll detta året så det var han, minst sagt, värd! ♥