Tredje Advent

 
Godkväll!
Redan tredje advent, vart tar tiden vägen?
Allt går i en rasande fart, det är så mycket som händer nu. På tisdag ska jag till barnmorskan och jobba en liten sväng och på onsdag jobbar jag min sista dag, sen tar jag l.å.n.g.l.e.d.i.g.t. :)
Sen fyller jag år på lördag så då blir det kalas ihop med min syster som fyller på söndag.
Julafton som ni vet är på tisdag och sen rullar det säkert på ändå till nyår och vips så är vi i januari. Månaden som vi har väntat på sen i maj. Vår andra lilla skatt är beräknad att komma i slutet av januari. <3
 
 
I fredags så var jag och Johan var på vårt första Luciatåg på förskolan och vi blev så stolta över Elvin. Vi trodde att han inte skulle vara med i tåget (han är ganska blyg) men vad fel vi hade, han satt så fint och sjöng med i dom låtarna han kunde. Våran stora kille och växte något otroligt i våra ögon!
 
I lördags fick jag köpt några julklappar så snart är jag klar, känns skönt!
Resten av dagen bestod av trots från Elvin och både jag och Johan var rätt så trötta efter han hade lagt sig, ändå att vi uppe till tolv. Det var inte det smartaste jag har gjort, lillprinsen valde att vakna halv fem i morse.
På förmiddagen åkte killarna till farmor och farfar så jag fick sova en sväng. Sen har dagen varit supermysig. Elvin har sån himla fantasi just nu så det jätteroligt att leka med honom.
Han fick ett pizzakit i adventspresent och det var ju superkul. han berättar vad vi ska äta och att allt är varmt.
Han bränner sig hela tiden så det blir mycket blåsande på händerna! Haha
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med lite choklad och sen blir det nog sängen rätt tidigt för mig ikväll i alla fall!
 
Världens finaste tomtenisse

Elvin är koncentrad på att laga mat! :)
Elvin bjuder oss på mat
 
Tredje advent 
 

Skynda fynda

Jag brukar inte titta i reklamtidningarna som kommer hem, men igår gjorde jag det i alla fall. I Nettos katalog fanns en ljusstake som jag fastade för. Så idag åkte vi dit och alla utom två var slut, så det var nog fler som tyckte att den var fin. :)
 
En likande ljusstake cirkulerar hej vilt på både instagram och bloggar nu förtiden. Jag har aldrig brytt mig om att kolla vart den kommer ifrån eller vad den kostar för jag vet att den har varit alldeles för dyr för min smak. Mycket riktigt, när jag kollade upp det när jag kom hem så kostade "orginalet" 1149:- och "fejken" från Netto 69:-.
Så skynda fynda, för de här ljusstakarna är minst lika fina enligt mig!
 
 
originalet
 
Nettos egna