Vårt hus

 Nu är det på tiden att jag gör ett inlägg om huset. På 2 ½ år har vi hunnit med mycket. Just nu är vi nöjda med de stora projekten och fortsätter med dom små. Tex ny säng till oss, några nya byråer och lite möbler till Elvins rum.
Vi är otroligt nöjda med vad vi har gjort, som sagt lite småfix i inredningen sen är det precis som jag vill ha det!
 
Jag börjar med utsidan före:
 
 
 
Efter:
 
 
Så kör vi insidan (nedervåningen) före:
Vi målade luckorna vita och tapetserade i köket strax efter vi flyttade in:
 
 
Efter:
 
 
 
Övervåningen före:
 
Efter:
 
 
 
 
 
 

45 min

I natt fick jag hela 45 minuters sömn!
Fy bubblan vad jag är trött idag. Hur ska jag orka denna dag? Elvin har hade feber igår och lite nu på morgonen så jag vill inte hitta på något för hans skull. Han är på bra humör vilket är skönt, lite gnällig men vem är inte det när man har feber? :)
 
Jag ska försöka skriva ett inlägg om vår renovering på huset, måste bara få igång vår andra dator och flytta över kort.
 
Elvin var modig och hämtade paket hos tomten!

2013

Gott nytt år kära vänner. Nu är 2013 här och det ska bli ett bra år. Jag brukar inte ge nyårslöften utan jag ger mig små saker jag bör tänka på. Alltid är det "sluta äta godis" men det håller i max fyra veckor sen sitter jag med en påse i "näven"! :)
Nej det jag ska tänka på och bli bättre på är:
1. Ge komplimanger och beröm. Jag är otroligt dålig på att säga till nån något snällt. Det behöver inte bli värsta grejen av det utan bara kunna säga det jag tänker på.
2. Ta hand om mig själv. Typ klippa mig oftare, dricka mer vatten, träna/gå ut och gå/göra någonting bra för kroppen. Jag är otroligt dålig på att tvätta av mig sminket på kvällarna så köpa bra rengöring och faktiskt ta 5 minuter på kvällen och tvätta bort skiten! :) Ja, jag blir ju bara äldre (tyvärr) så jag måste börja ta hand om mig själv!
3. Jag skulle vilja gå ner i vikt så jag ska ändå tänka på att inte äta godis, och allt därtill, varje dag.
 
Det är min nyårslista. Jag hoppas jag kan hålla allt! :)
 
 
ett försök till familjekort ♥